خواندن قرآن به زبان عربی

سلام، من روخوانی قرآن خیلی ضعیفم میشه گفت بلد نیستم. از وقتی که قرآن خودم ترجمه فارسی خوندم و خیلی هم لذت بردم و چیز یاد گرفتم و به آرامش رسیدم، دوستم میگفت که خواندن قرآن وقتی عربی باشه ثوابش بیشتره، نظر شما چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
دوستتان درست می‌گوید. خواندن قرآن باید به زبان عربی باشد. هرمقدار از قواعد روخوانی را که بلدید مراعات کنید و آن مقدار را که بلد نیستید یاد بگیرید. البته ترجمهٔ قرآن را نیز در کنار روخوانیِ آن مطالعه کنید. چون خواندنِ قرآن باید با تأمل و تفکر باشد.
موفق باشید.