سلام و خسته نباشید پسرم ۲۱ ماهشه و از ابتدا بخاطر شرایط سخت زایمان درازکش پسرم را شیرداده و خوابوندم که تاا لان این عادت روداره الان میخوام اتاقشو جدا کنم با توجه به این عادتش چطور بایدشیرش بدم و جداش کنم ممنون از لطفتون

اطلاعات تکمیلی

سن 39 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيزم سلام
بهترين راهكار اينست كه براي خوابيدنش برنامه ريزي كنيد، اتاقش و جاي خوابش را مطمئن بشويد برايش امن و آرامبخش باشد ، چراغ كم نوري برايش روشن بگذاريد و تا قبل از خوابيدن كامل كنارش باشيد ، قصه بگوييد و شعر بخوانيد و هرزمان در نيمه هاي شب از خواب بيدار شد به اتاقش برگرديد و همانجا بمانيد تا دوباره به خواب برود و وقتي كامل به خواب رفت به اتاق خودتون برگرديد و سعي كنيد به او منتقل كنيد كه مراقبش هستيد هميشه و بدون شك صبوري و آرامش شما و خسته نشدن شما ادر مقابل نگراني هاي كودك روند جابجايي را تسريع ميبخشد.