یبوست در بارداری قابل درمانه؟

سلام وقت بخیر.یازده هفته باردارم.هیچ وقت یبوست نداشته ام اما در بارداری دچار یبوست زیاد شدم.هر چی آلو و انجیر و لواشک خونگی و برگه زرد آلو میخورم فایده نداره.در ضمن آب و میوه هم میخورم ‌لطفا راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
در بارداری گاهی مشکلات روده ای علی الخصوص یبوست ایجاد می شود.
مایعات بسیار مصرف کنید.
سعی کنید در صورت اجازه پزشک زنان، نرمش سبک یا پیاده روی روزانه داشته باشید.
سبزیجات بسیار مصرف کنید.
آب میوه را به تنهایی نخورید و میوه را کامل مصرف کنید. لواشک ها بسته به اینکه از چه چیز تهیه شده اند ممکن است در برخی یبوست ایجاد کنند. بنا براین دقت نمایید.
انجیر را یک شب در یک لیوان آب خیس کنید و سپس آن را همراه با آبی که دارد کامل مصرف کنید.
می توانید از پودر های ملین استفاده کنید اما با اجازه پزشک زنان و زایمانتان.