دل درد و انقباض ماه هفتم

سلام خسته نباشید

من هفته ۲۸ بارداری هستم دو هفته ای می شود در قسمت زیر دلم احساس درد پریودی دارم و در روز چند بار یک قسمت از شکمم منقبض می شود.

هفته پیش دکتر رفتن معاینه کردن سونوگرافی واژینال هم  انجام دادم طول سرویکس ۳۵ و دهانه رحم بسته بود .آزمایش ادرارم دادم عفونت نداشتم . آمپول پرولوتون هفتگی استفاده می کنم .ولی دردم هیچ تغییری نکرده نگرانم آیا احتمال زایمان زودرس دارم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

تمام اقدامات لازم برای شماانجام شده اماقابل پیشبینی نیست که زایمان زودرس خواهیدداشت یانه