اختلاف با همسر بخاطر بی اعتمادی

سلام. من ۳۰ سالمه و شوهرم ۳۳ سالشه و دو تا دختر داریم و متاسفانه شوهرم اصلا حال و حوصله حرف زدن نداره و خیلی احساس تنهایی میکنم همیشه سرش تو گوشیه تا  حالا ندیدم با کسی باشه ولی از بس به گوشیش وابستست و از من دوره دیگه خسته شدم

بارها باهاش حرف زدم گاهی میگه حق داری و صبح یادش میره گاهی میگه ولم کن من آزادی ندارم از دست تو خسته شدم در صورتی که حداقل ۸۰ درصد مواقع ربختم تو خودم و هیچی نگفتم خیلی داغون شدم همیشا اضطراب دارم هیچوقک ارامش ندارم اصلا بفکر آرامش من نیست اگه دوتا بچه از نداشتم میرفتم ولی نمیشه خانوادمم کاری ندارن دیگه اضطراب و بدفکری و بیقراری شده کارم بچه شیر میدم و هیچ تفریحی ندارم و الان که نمیشه جایی رفت ولی غیر اینم هیچوقت پول نمیداد برم کلاسی جایی همه جاام خدوست داره خودش تنها بره اصلا دوست داره خونه ام تنها باشه کلا از من فراریه بخدا بیشتر مواقع حرفمو ریختم تو دلم که دعوا نشه از بس عصبی و بداخلاقه چیکارکنم دختر اولم ۶ سالشه دیگه میفهمه دعوا و بد دهنی وکتک باباشو .خیلی بد دهنه تا حرف میزنم فحش ناموسی میده راهنمایی کنید دلم میخواد شاد باشم اما هیچ راههی ندارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميدونم چقدر براتون سخته اين رفتارها و چقدر تحت فشار هستيد
عزيزم يادت باشه همه ما قبل از ازدواج يك هويت مستقل داريم كه بايد اون را حفظ كنيم و محكم و متكي به خود باشيم .
مدام تكرار و اعتراض باعث بي اثر شدنش ميشه و براي طرف مقابل خسته كننده است
احتمال داره كه شما دچار افسردگي پس از زايمان شده باشيد و بهتره كه با يك روان پزشك صحبت كنيد و تحت نظرشون براي اين اضطراب دارو مصرف كنيد
ميتوني تفريحاتي هرچقدر كم در خانه داشته باشيد و يا شروع به يادگيري حرفه و هنري كنيد و در كنار ان هم از نظر مالي مستقل ميشيد همم سرگرم هستيد
فحاشي كار درستي نيست بخصوص در حضور بچه ها
وقتي ارام هستيد صحبت كنيد كه فرزندتون دركي از اين الفاظ نداره و به عنوان يك پدر لازمه كه مراقب كلامش باشه
نوشتن خيلي ميتونه بهتون كمك كنه خشم و ناراحتي هايي كه داريد تمامي حرف هايي كه در دل خود نگه داشته ايد را بنويسيد و بعد ان را پاره كنيد و دور بريزيد قطعا اين كار باعث تخليه هيجان منفي ميشه
جلسات زوج درماني خيلي بهتون كمك ميكنه .