علت لرزش حین حرکت

با سلام و خسته نباشید

من۳۰ سالمه. دو سال پیش خیلی تحت فشارو استرس بودم و مدام عفونت واژن داشتم و چند دوره قرص میخوردم .یکی ۲ ماه گردنم درد میکرد بعد یه اتفاق بد واسم افتاد و گردنم کج موند و اصلا نمیتونستم بچرخونمش حتا دیگران که میچرخوندنش باز سریع کج میشد.ام ار ای دادم مشکلی نداشت چندین دکتر مغز و اعصاب رفتن تا اینکه گفتن برم روانپزشک.تحت درمان  بودم بعد دوماه درکنارش فیزیوتراپی هم رفتم و خداروشکر خوب شدو تقریبا تا ۹ ماه داروی کلونازپام و ازیپم خوردم. اما از اون به بعد همه قسمتهای بدنم حتا انگشت دست پا و حتا زبونم منظورم ماهیچه های کوچک و بزرگ بدنم هست تو حرکت رفت کمی لرزش داره اما تو حرکت برگشت مخصوصا حرکات برگشت با  سرعت زیاد خیلی لرزش داره و واقعا عصبیم میکنه .علتش چیه ؟ممکنه ام اس باشه ؟آیا باید به دکتر مراجعه کنم؟

خیلی هم تمرکزم کم شده نسبت به قبل

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص و جراح مغز و اعصاب

سلام بعد معاینه با دارو کاملا مرتفع میشه تستهای تیرویید رو چک کنید