زخم سقف دهان خواهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 630 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خواهر بنده به مدت 6 ماه میشه که سقف دهانش زخم شده، به صورت لکه قرمز، و همچنین چیزی شبیه تبخال ولی خشک روی لبش، پیش دکتر بردم گفت آزمایش بده، اگه لازم بود میگم بره نمونه برداری، جواب آزمایش اول اومد دکترش گفتن به شدت کمبود ویتامین و آهن و زینک و ویتامین د دارن، بعد دو ماه دوباره یه آزمایش نوشت دوباره گفتن خداروشکر چیزی نیست، ولی میخواید یه دکتر گوش حلق بینی هم ببرید، خواستم بدونم هر زخمی که در دهان باشه یعنی حتما سرطانه اگه دیر خوب شه؟ خیلی نگرانم، بخاطر کرونا نتونستم دوباره ببرمش در اسرع وقت میبرمش پیش دکتر متخصص دهان، لطفا راهنمایی بفرمایین؟ ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام  خوبین روز خوش
نه خیر هر رخمی سرطان نیست وظاهرا  نمونه برداری هم کردند و مشکلی نبوده است  ولی به هر حال به دانشکده دندانپزشکی در انتهای امیراباد یا متخصص بیماری های دهان مراجعه کنید.

تجربه شما

سلام اقای دکتر، ممنونم از اینکه پاسخ دادین، اخه هیچ علائمی از اون بیماری بد که تو ذهنمه نداره، خداروشکر غذاش خوبه، بله پیش دکتر فوق تخصص دهان بردیم گفتن چیزی نیست اگرم باشه خوش خیمه، یا احتمالا بخاطر نقص سیستم ایمنیه، پر انرژیه و هیچ مشکلی نداره، ان شاالله خیره بازم ممنون، البته اقای دکتر هنوز جواب نمونه برداری نیومده، ولی پماد تتراسایکلین دکتر موقتا تجویز کردن تا ج نمونه برداری بیاد، لازم به ذکره که زخمش خیییییلی خوب شده تقریبا چیزی ازش نمونده در حد یه لکه خیییییلی کوچک مونده