وسواس فکری عملی همسر

سلام. من با همسرم به یه سری مشکلات خوردم ایشون از اوایل نوجوانی افسردگی شدید داشته وسواس فکری عملی شستشو...تحت نظر یه دکتر هستن ار اونموقع داروهای آسنترا هالوپیردول فلوکستین کلونازپام کلردیازپوکساید از این قبیل داروها میخوره. حملات پانیک داشته یه چیزو هی تکرار میکنه و چک میکنه یک دفعه خیس عرق میشه دستاش یخ میزنه قبلا یک دفعه اس میداد که مامان بابات میخوان منو اذیت کنن منو بد نگاه میکنن از هر چیزی  و حرفی یه غول و داستان برای خودش درست میکنه . الان دست به زن پیدا کرده و خیلی بدهن شده همش فکر میکنه من و مادرم براش نقشه میکشیم. سر کار اخراج میشه میگه من چون آدم خوبیم منو نخواستن برام پاپوش درست کردن. همش میگه مامانت برای من نقشه داره میخواد مارو از هم جدا کنه. فکر میکنه مردم بدخواهن. عصبانی میشه به خانوادم حرفای رکیک میزنه منم ناراحت میشم لرزش میگیرم جوابشم میدم میزنه وسایل خونرو میشکونه و منو بشدت کتک میزنه که حرفاشو تایید کنم و طرف کسیو نگیرم. من یه بچه 7 ماهه دارم خیلی میترسم عصبی بشه چون باباش وسایلامو میشکونه می‌ترسه و جیغ میکشه با مشاور تلفنی  صحبت کردم گفت احتمالا  اسکیزوفرنیا هستن. همسرم که خودش که همرو بیمار میدونه که باید درمان شن و خودشه که فقط سالمه و درست کاره. مشاوره حضوری باهم رفتیم فقط دروغ میگفت مثلا با کسی دعوا راه میندازه و من شاهدم ولی با مظلومیت میگه اون طرف با من دعوا راه انداخته.چیزی از مشاور  حضوری به نتیجه نرسیدیم چون همش حرفای خودشو ساختگی میزد و اجازه حرف به من نمیداد.مثلا پول آب زیاد میاد بنظرش میگه مامانت اون دوروز که اینجا بوده ابو واز کرده زیاد بیاد الان میرم لهش میکنم یا میگه کاره همسایست با من لجه شیر آب و وا میکنه. یا رفتیم عکس بندازیم طلامو نمیدادن با داداشش به عکاس عکس بندازه میگفتن الان بدل میده جاش. آخه تو اون زمان دیقه کی بدل درست میکنه. بخدا منم دارم خل میشم کم کم

پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، ظاهرا این وسط مشکلات جدی وجود دارد، حتما این مسائل را باید با روانپزشکشان درمیان بگذارید، نیاز است در داروها تجدید نظر شود، تا وقتی مشکلات روانی ایشان رفع نشود مراجعه به مشاور و زوج درمانگر بی فایده است.