غسل بعد از سقط شدن

با عرض سلام و خسته نباشید

من در مورد غسل بعد از سقط سوال دارم، حدود یکماه خونریزی سقط داشتم و بعد از مدتی پریود شدم و بین سقط و پریود ترشحات خونی داشتم(مقدار ترشحات خونی،نه به اندازه ی خونریزی بود و نه به اندازه لکه بینی)میخوام بدونم بعد از اتمام خونریزی عادت ماهیانه چه غسلی باید کنم؟ غسل نفاس یا حیض؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
مهم است که مرجع شما چه کسی باشد. بعضی مراجع، سقط دو ماهه را صدق زایمان نمی‌دانند و احکامش فرق دارد.
اما اگر زایمان، صدق کند:
ابتدا باید بعد از سقط اگر در حیض، عدد دارید یعنی مثلاً عادت شما هفت روز است، به همان تعداد را نفاس قرار دهید و بعد از آن، غسل نفاس کنید.
سپس ده روز را استحاضه قرار دهید.
بعد از ایام استحاضه:
اگر در حیض، صاحبِ وقت هستید یعنی در زمانِ مشخصی عادت می‌شوید مثلاً اول هر ماه عادت می‌شوید و خونریزی شما در همین ایام، شرایط حیض را داشته باشد، حیض است‌. (شرایط حیض یعنی حتماً تا سه روز پشت سرهم یا خون بیاید یا اگر خارج نشود، از درون آلوده باشید.)
اما اگر عادت شما وقت مشخصی ندارد، درصورتی‌که خون شما، صفات حیض را دارد (سرخ و غلیظ است و پشت سرهم می‌آید) حیض است در غیر این صورت، استحاضه است.‌