سلام و عرض ادب

من يک پسر يک سال و نيم دارم كه از شيرخوارگی بعلت مشكلات فيزيكی خودم (كمردرد و داشتن بخيه هنگام زايمان بدليل شرايط سخت زايمان) مجبور بودم كه بصورت خوابيده به كودكم شير بدهم و الان هم كه يک سال و نيم دارد ( 20 ماه ) هنوز هم بصورت خوابيده به او شير می دهم تا كودک به خواب برود و می خواهم كه اتاق كودک را جدا كنم ممنون ميشوم در اين مورد راهنمايی بفرماييد

با تشكر فراوان

اطلاعات تکمیلی

سن 38 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

 سلام.
جدا شدن و جدا بودن جایِ خواب بچه ها یک موردی هست که از ابتدا هم میشود که باشد و از همان ابتدا میتوان جای خواب کودک را جدا کرد. شما هم میتوانستید علی رغم شرایط جسمانی ویژه ای که داشتید بعد از شیر دهی کودک را به تخت خواب خودش منتقل کنید و همچنین همسرتون هم خیلی میتوانستند که کمک کننده باشند.
الآن هم میتوانید کم کم و تدریجا" هم آمادگیِ ذهنی را برایِ او ایجاد کنید و هم وارد عمل شوید و به مرور از لحاظ فیزیکی محلِ خوابش را از خود دور کنید.
از کتاب داستانها، بازی با عروسکها و پاپتها هم خیلی خیلی میتوانید کمک بگیرید.