کنجکاوی جنسی در کودکان دختر

سلام ، دختر من سه سال و ده ماهش هست بعضی وقت ها میره رو مبل به صورتی که پنجه پاهاش رو مبله و سرش و دستهاش رو زمین اینقدر به خودش فشار میاره که عرق میکنه وقتی ازش میپرسم چیکار میکنی میگه دارم ورزش میکنم خوشم میاد ، می خواست بدونم آیا از این کارش لذت میبره باید چه عکس العملی نشون بدم یا دارم اشتباه میکنم ، خیلی ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام
بله نوعی خودارضایی به حساب میاد که اصلا نیاید مستقیم دعواش کنید و فقط باید حواسش رو پرت کنید و به ورزش ببرید .و در صورت ادامه به روانپزشک کودک مراجعه کنید .