با سلام، و عرض ادب دخترم 40 روزش هست وزنش موقع تولد 2700 بود و یک ماهگیش 3800 قدش هم رشدش خوب بوده الان به غیر از مشکل کولیک که داره و دایم زور ميزنه و.قرمز ميشه و فشار به خودش مياره خوابش خیلی کوتاه شده یعنی دایم در حال وول خوردن و صدا در آوردن از خودش هست طوریکه ه باید گهواره اش رو.تکون بدم یا با دست به پشتش بزنم تا بخوابه هی دهنش رو.مزه مزه میکنه و بدش مياد انگار يه چيزی میجوئه یا ميخواد عوق بزنه صداش مقداری گرفته و انگار گرفتگی بینی داره مثل خلط دکتر بردم گفتن رفلاکس تا 6 ماه طبیعیه احتیاج به دارو نداره و فقط کولیکز داد و قطره پدیلاکت روزی 5 قطره آیا فرزند من واقعا از جهت رفلاکس احتیاج به دارو نداره چون خواب راحت نداره

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، باتوجه به علائم ریفلاکس شدید درمان دارویی برای بهبود علائم لازم است.

متاسفانه در بخش کلینیک نی نی سایت به دلیل اینکه احتمال استفاده از دارو های تجویز شده به صورت اشتباه توسط کاربران وبسایت وجود دارد از تجویز دارو در این بخش معذوریم. در صورت تمایل از مشاوره تلفنی برای اطلاع از نوع داروها استفاده کنید.