رابطه ناتمام احساسی و درگیر بودن

سلام

من حدود دوسال پیش با یکی از فامیلای نزدیکمون یه رابطه ای شروع کردم باهاش تلفنی حرف میزدم واقعا عاشقش بودم از بچگی اما وقتی رفتارایی ازش دیدم که اعتمادمو از بین برد تصمیم گرفتم تمومش کنم و بلافاصله بعد اون یه آقایی از فامیلای دور که اصلا باهم رفت و آمد نداریم به من پیام دادن ولی با اینکه من نمیخواستم باهاش رابطه جدیدی رو شروع کنم بدون اینکه خودم متوجه شم دیدم بهش وابسته شدم واقعا دوستم داره میدونم ولی یه بار یه خطایی انجام داد که هروقت یادش میفتم اذیت میشم به خواهر عشق سابقم پیام داده بود حتی باهاش بیرون رفته بود ولی بهم گتف اینکارا اصلا دلی نبوده و هیچ حسی بهش ندارم منم بخشیدمش ولی چطور به حالت عادی برگردم و چیکار کنم این موضوعو فراموش کنم؟ نمیخوام این آقا رو از دست بدم خیلی دوستش دارم و آیندمو باهاش می بینم  اما موضوع اصلی اینه که من چند وقته خواب عشق سابقم رو می بینم بااینکه بهش فکر نمیکنم و نمیخوام ببینمش و کلا بودن اون حال منو بد میکنه خوشم نمیاد ازش بنظر شما چرا خوابشو می بینم؟باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل پشت کنکور وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
سريع از يك رابطه احساسي به رابطه ديگر رفتن اشتباه است و باعث بروز مشكلاتي ميشه
و قسمت مشكل اينكه شما با دو نفر نسبت فاميلي داريد
و رفت امد هايي هست
اين حرف ايشون توجيه است كه براي كار بوده و اگر نقش ها عوض ميشد و شما همچين رفتاري داشتيد بيشك ايشون واكنش نشان ميداد
ميفهمم كه دل بسته هستيد اما اينكه اينده خود را ببينيد يا رويا پردازي كنيد به شدت اشتباه و اسيب زاست
شما حتي اگر انكار كنيد و به خود اينجور نشان دهيد كه فكر نميكنيد يا نميخواهيد ببينيد از سر خشم هست و باز هم در ناخواگاه به ايشون فكر ميكنيد
كمي از اين فرد جديد فاصله بگيريد و اول دفتر رابطه گذشته را كامل ببنديد .