سلام. دخترم دو ماه و نیمش هست و من به عنوان شیر خشک کمکی از آپتامیل۱ و نان۱ اوپتی پرو استفاده کردم اما حس میکنم حساسیت داشته چون با شیر خشک اپتامیل۱ یبوست شد به مدت سه روز و بعد خوب شد و صورتش هم دون دون های ریز قرمز زد و با شیر خشک نان۱ اوپتی پرو اسهال شد مدفوعش چند روزه شله و  به رنگ سبزه تیره صورتش هم بعضی روز ها دون دون ریز قرمز میزنه لطفا راهنماییم کنین که چه شیر خشکی برای نوزادم مناسبه.در ضمن فکر میکنم وزنش هم از وقتی شیر خشک میخوره به جای اینکه بیشتر بشه داره کمتر میشه. و شیر خودم هم به تنهایی کفاف نوزادمو نمیده و بعضی وقتا که شیر ندارم خیلی بی قراره لطفا راهنماییم کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن دوماه و نیم جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیز هرچه بیشتر شیر خودتان را بدهید تولید و ترشح شیر هم بیشتر می شود یعنی به عبارت ساده کودک باید بیشتر پستان شما را بمکد تا شیر بیشتر تولید شود.
اینکه نیاز به شیرخشک کمکی هست یا خیر را پزشک باتوجه به بررسی کارت رشد کودک و وزن گیری تعیین می کند و شیرخشک مناسب هم تجویز خواهد کرد.

تجربه شما

این ماه فقط۱۰۰ گرم اضافه کرده دکترم گفته شیر خشک بده میخوام ی شیرخشک خوب بهم معرفی کنین ک وزن گیری دخترم بره بره بالا