سلام دکتر من تا هفته 4بارداری ژل راکوتان مصرف میکردم دکتر پوستم گفتن که هیچ مشکلی نداره ولی دکتر زنان گفت که احتمال اسیب به جنین هست و باید سقط بشه خواهش میکنم جواب بدین به محض اینکه فهمیدم باردارم قطع کردم مصرفمم یک شب درمیون دو ساعت روی پوستم بود بد میشستم،ازمایش غربالگری و انومالی دادم و همه خوب بودن بنی دیگ مشکلی نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کارشناس مامایی

درود چون دوره زیر 6هفته دوره همه یا هیچ است و شما4 هفته قطع کردید و دارو هم موضعی بوده کمتر اثر میکند بصورت عادی پیشنهاد میشود حداقل یک ماه فاصله بین مصرف و بارداری باشد اما حالا که پیش آمده نگران نباشید سونو گرافی ژنتیک سونوگرام در 18هغته انجام دهید