سلام. دخترم دو ماه و بیست روزش هست یکماهگی به دلیل بی تابی و زور زدن بردمش دکتر تشخیص ایشون این بود که رفلاکس و نفخ داره داروهایی که تجویزکرد بی بی کر،زانتاک،کولیک و قرص باکلوفن بود قرار شد بعد یکماه دوباره ببرمش برای ویزیت که وقتی رفتم مطبشون تعطیل شده بود من هم تا به امروز همون داروهارو ادامه دادم نمیدونم چیکار باید کنم

لطفا راهنماییم کنید؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام، باتوجه به داروهای مصرفی و سابقه ریفلاکس ، دارو ها باید کاهش پیدا کند.

متاسفانه در بخش کلینیک نی نی سایت به دلیل اینکه احتمال استفاده از دارو های تجویز شده به صورت اشتباه توسط کاربران وبسایت وجود دارد از تجویز دارو در این بخش معذوریم. در صورت تمایل از مشاوره تلفنی برای اطلاع از نوع داروها استفاده کنید.