اوتیسم و اختلال در گفتار

سلام و عرض ادب

دخترم 3سالشه و تشخیص اوتیسم خفیف گرفته، درحال حاضر نزدیک به 200تا کلمه میگه و جملات دوکلمه ای و سه کلمه ای، مشکلم استفاده اشتباهش از افعاله، مثلا میخواد بگه آب بریزم، میگه آب بریز

چطور بهش کمک کنم؟ چطوری بهش آموزش بدم؟

سوال بعدیم درباره سوال و جوابه، دخترم حتی سوال های ساده رو جواب نمیده، مثل بابا کجاست؟ این مورد رو چطور بهش یاد بدم؟

و سوال آخرم اینکه هنوز نتونستم از پوشک بگیرمش و دخترمم هیچ تلاشی نمیکنه که جیشش رو بگه، یکی از دوستانم گفت اگر نگیرمش دیگه تا 6،7 سالگی نمیتونم بگیرمش، این درسته؟

ممنونم از شما، التماس دعا دارم 🌷

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

باسلام دوست عزیز...
شما حتما باید به گفتاردرمان برای مشگلات گفتاری وبه كاردرمان برای پوشك گرفتن مراجعه كنید. این كار بسیار تخصصی است و شما به تنهایی نمیتونید به كودك خود كمك كنید. درمورد استفاده اشتباه از ضمایر باید ابتدا ضمیر من باكودك كار كنید. ودرمورد جملات كودك شما در درك جملات مشگل دارد ومیتوان با تمرینات دستورپذیری درك جملات كودك را افزایش داد.
telegram:@fahime_karimibayanst