قهرهای زود به زود من و همسرم

سلام خسته نباشید،من و شوهرم تند تند باهم قهر میکنیم،در حالیکه هیچ مشکلی باهم نداریم،همش مثل بچه های مهد کودک سر چیزای الکی قهر های ۳،۴،ماهی میکنیم،البته اگه مقصر من باشم به یه روز نکشیده میرم واسه آشتی، ولی اون هیچ وقت گناهشو گردن نمیگیره ،تو آخرتی یه ماه اول باهم حرف می‌زنیم ولی رابطه نداریم،بعد ۴،۵،ماه یواش یواش میاد که پاپیش بزاره واسه رابطه زناشویی،آخه هردومون غرورمون اجازه نمیده،البته گفتم اگه مقصر من باشم فوری میرم واسه آشتی،اونم ناز نمیکنه فوری آشتی میکنه،اگه اون بیاد منم زود باهاش آشتی میکنم،با  این تفاوت که من گناه گردن میگیرم و معذرت خواهی میکنم ولی اون نه ،ما همدیگه رو عاشقانه دوست داریم،اونم از من راضیه منم از اون،مرد مهربون وکاریه،وظیفه شناسه و تا حالا نه فحش داده نه دست روم بلند کرده،ولی خب گاهی یجوری حرفشو میزنه که دلمو میشکنه،منم زود دلخورمیشم آخه میگم تو که می‌دونی ناراحت میشم چرا میگی،۱۴ سال ازم بزرگ تره،یه بچه ۳ ساله داریم که میمیریم براش،از لحاظ مادی هم معمولی هستیم خیلی تحت فشار نیستیم که بگم بخاطر اونه،واسمون سواله واقعا،آخه چرا وقتی همدیگرو دوست داریم و شرایط عالیه چرا هی قهر میکنیم و مدتشم به ۴،۵،ماه میکشه،مشکلمون چیه،لطفا راهنمایی کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
قهر كردن نشانه نداشتن مهارت ارتباطي مناسب هست
با توجه به حرفاتون بين شما نوعي كل كل و بازي رواني راه افتاده لازمه فكر كنيد تا كي قرار است اين روال ادامه داشته باشه و اخرش چه ميشود
لجبازي زنگ خطري براي رابطه زناشويي است
اين چرا را شما اول از همه از خودتون بايد بپرسيد و بعد با ارامش از همسرتون
شما فرزندي داريد كه بخاطر ارامش او بايد ابزار جنگ را كنار بگذاريد
كتاب مهارت زناشويي مگ گي ميتونخ بهتون كمك كنه
ولي براتون ضروريه كه جلسات زوج درماني داشته باشيد .