سلام . بنده ترس شدیدی از زگیل تناسلی دارم،دو هفته پیش برای درد دندانم قرص آموکسی سیلین و مترونیدازول خوردم بعدش خارش واژن و مقعد گرفتم،الان مقعدم یه برآمدگی گوشتی دراومده که دردناکه و میخاره تو این شرایط هم نمیتونم برم دکتر،میترسم از اینکه زگیل باشه،آخرین رابطه جنسیم هم برمیگرده به تابستان،لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
زگیل مقعدی یا زگیل تناسلی چیزی نیست که بدون معاینه و مشاهده از نزدیک توسط پزشک، قابل تشخیص قطعی باشد.
گاهی در افرادی که یبوست های طولانی مدت دارند زایده پوستی نیز کنار مقعد ایجاد می شود.
برای تشخیص قطعی لازم است به پزشک گوارش یا زنان مراجعه نمایید.