سلام. دخترم چهار سال و نیم داره از جمع هم سناش به خصوص اگه بار اول ببینه فراریه حتی با بچه هی فامیل هم که میشناسه باید منو ببینه تا باهاشون بازی کنه در اتاق دیگه اگه درو ببندن میترسه . کلا بچه زرنگی نیست که از خودش دفاع کنه و نمیدون به خطر همین ترسه یا چیز دیگه که مثل بچه های دیگه علاقه و شور و شوق واسه بازی با هم سناش نداره و دوستاشم بهش برچسب لوس و ترسو زدن واقعا ناراحتم که برای مدرسه رفتن به مشکل بربخوره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
گاهي اوقات ما بزرگترها بطور ناخواسته ترس را در فرزندانمان ماندگار ميكنيم و چون ميترسيم نكند فرزندم آسيب  ببينه ترس خودم را هم به او منتقل ميكنم و اجازه نميدهيم رشد كند و گاهي هم ما با جملاتي كه در زمان عصبانيت بكار ميبريم مانند ميذارمت و ميرم و مشابه اين باعث تشديد ترسهاي كودك ميشويم پس روي رفتارهاي خودتون بيشتر دقت كنيد و امنيت را به او برگردانيد و در مورد محيط هاي مختلف سعي كنيد همراه كودك باشيد و اجازه دهيد كم كم وارد محيط هاي غريبه شود و اول اعتماد كند و سپس با دوستان جديد آشنا شود.
و در پايان پيشنهاد ميكنم براي كودك كتاب احساس هاي خرگوشي را بخوانيد و او را با احساساتش و نحوه بيان آنها آشنا كنيد