سلام وقت بخیر پسرم الان سه سالشه حدود پنج ماهه دیدم که  رو شکم میخوابه خودشو به زمین فشار خیلی سعی کردم کمتر بشه ولی فایده نداشت الان جایی که میریم اینکارو انجام میده خیلی اعصابم بهم میریزه تورو خدا یه راهی بگید خیلی میترسم این عادت روش بمونه ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل مربی حسابداری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
پيشنهاد ميكنم با توجه به شرايط حال حاضر كه امكان مشاوره حضوري نداريد سعي كنيد زمان بازي كردن با فرزندتان را بيشتر كنيد و واكنش منفي مانند دست به خودت نزن كار بديه و ... نگوييد و همچنين تنبيه نكنيد و سعي كنيد دستهاي او را درگير فعاليت لذتبخشي مانند كيك پختن با شما، كمك در كارهاي آشپزخانه ، كار با گل و گياه و گل بازي، خميربازي و ... نماييد و در اولين فرصت با پايان يافتن بيماري به روانشناس كودك متخصص در حوزه تربيت جنسي مراجعه نموده و يا در كلاس هاي تربيت جنسي شركت نماييد تا با رشد كودك شما نيز بتوانيد به سوالات جنسي مرتبط با كودك پاسخ دهيد و آگاهانه برخورد نماييد.