باسلام و خسته نباشید کودک 5 ماه و نیمه دارم که از بدو تولد ریفلاکس داشت اول بهش بی بی کردادن مدتی کارساز بود دوباره اود کرد البته از آب دهن و صدای تنفسش فهمیدن ریفلاکس داره. این بار یک سوم امپرازولم بهش اضافه کردن تا یه مدت خوب بود دوباره اونجوری شدکه هر 12 ساعت 1/5سی سی رانیتیدینم اضافه کردن که دیگه اصلأ افاقه نکرد تقریبا الآن دیگه یکماهه ریفلاکسش پنهان نیست هرچی میخوره یه دفعه همه روبالا میاره خیلی کمم شیر میخوره .وعده هاشم تقسیم کرده دو ساعتی و دو واحد که زود به زود و کم کم بخوره ولی بازم هر چی در طول روز خورده رو بالا میاره وزنش تا قبل کرونا نرمال بود رو خط سلز بود ولی عالی نبود الآن دیگه احساس میکنم خیلی لاغر شده .تو رو خدا تو این اوضاع بیماری کرونا نمیتونم ببرمش دکتر یه داروی خوب معرفی کنید اوضاع پسرم خوب بشه و یکم وزن بگیره. واقعأ لطف بزرگی درحقم میکنید. سونوی معدم داده گفتن در 5 دقیقه چند بار بالا آورده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 5ماه وبیست ودوروز جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام معمولا وقتی غذای کمکی شروع میشه ریفلاکس کاهش پیدا میکنه.  اگه وزن گیری خوب نیست حتما لازمه یه فوق تخصص گوارش کودکان ببینه خ دکتر نجفی را پیشنهاد میکنم