فتق شکم بعد از سزارین

سلام.وقتتون بخیر

من ۱۰ ماهه سزارین کردم. از ۴_۵ روز بعد از عملم دردای بسیار شدیدی زیر شکمم میگرفت.شبیه گرفتگی شدید بود. میگرفت چنگ میزد بعد چند دقیقه یواش یواش ول میکرد.واسه کشیدن بخیم که رفتم دکتر بهشون گفتم راجع به دردام وقتی معاینم کردن گفتن خیلی زیر شکمت ورم داره و نفق داری و کلی شکممو فشار دادن.ولی الان که ۱۰ ماه گذشته همچنان اون دردو دارم.ولی نه به اون شدت.موقع سرفه کردن، از جام بلند شدن،خمو راست شدن و این پهلو به اون پهلو شدن و کلا هر تحرکی این دردو زیرشکمم مخصوصا نزدیک کشاله سمت راستم دارم.حالا به فتق شک کردم...بنظر شما این دردی که ۱۰ماهه ولم مکرده چی میتونه باشه؟؟؟

ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
درد با مشخصاتی که فرمودید نیاز به پیگیری و اقدامات تشخیصی از جمله سونوگرافی دارد.
حتما به پزشک زنان مراجعه نمایید.