با سلام . پسرم چهارسال و هفت ماهش و کلی اسباب بازی داره . اما اصلا باهاشون بازی نمیکنه و فقط چهارتا چوب مستطیلی انتخاب کرده ازتو پازل چوبی هاش و دائم دستشه همونا و با اونا بازی و تخیل میکنه . مثلا به شکل ماشین و هواپیما و خلاصه هر چی درمیاره و بازی میکنه با همونا فقط .

مشکلی وجود داره بنظرتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
علی الحال با توصیفات و توضیحات مختصر؛ به نظر نمیرسه که مشکلی وجود داشته باشه اما میتونید که خودتون یا پدرش در بازی هاش مشارکت داشته باشید و همبازیش باشید و از سایرِ اسباب بازی ها هم استفاده کنید تا هم کم کم ببینه و او هم بخواد که از بقیه استفاده کنه، وهم اون چند تکه چوب در دسترسش نباشه.