سلام وقت بخیر من یه پسره ۷ ساله دارم و یه دختر ۷ماهه

از وقتی دخترم بدنیا اومد پسرم خیلی سرکش شده، کلا اخلاقش خیلی غده

حرف گوش نمیده

غلدری میکنه

تکالیفش نمیاره انجام بده،

شب تو اتاقش نمیخوابه ، همش میگه میترسم، درصورتی که من میرم بیرون تنها تو خونه هست تا برگردم،

من و شوهرم سرش داد میزنیم یا یه تنبیه کوچیک بدنی کنیم اونم داد میکشه و میزنتمون

میگه چون شما داد کشیدین و منو زدین منم میکنم

البته اصلا تنبیه بدنی نمیکنیم، اما شاید ماهی یک یا دوبار پیش بیاد که خیلی عصبانیمون کنه بزنیم به پاش،

دیگه موندم چطور باهاش رفتار کنم

یکم نصیحتش میکنم خوب میشه اما دوروز بعدش مث قبل میشه

لطفا راهنماییم کنین

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام
مادر محترم با آمدن فرزند دوم این مسائل ممکن پیش بیاد ولی اگر توانمند باشید می تونید مدیریت کنید اما در حال حاضر شما با مشکلات رفتاری مواجه هستید که نیازمند به رفتار درمانی و pmt والدین است که باید از روان شناس کودک کمک بگیرید
مطالعه کتاب sos راهنمای تنظیم رفتار و رازهای تربیت کودک مترجم مجتبی امیری مجد نیز به شما کمک می کند.سعی کنید ارتباط عاطفی و موثر برقرار کنید .