سلام ،پسرم ۴ ماهشه.وزنش۵ و۷۰۰ و قدش۶۲هست. وزن تولدش۲ و ۷۰۰ بود و قدش ۴۸. حالا دکتر گفته برای کمک به وزنگیری و رشدش کمکی بهش شیر خشک بدم.بهش شیرخشک نان دادم نخورد.ب نظرتون غذای کمکی رو براش شروع کنم؟

در ضمن از دو ماهگی شیر خوردنش خیلی کم شد و رفلاکس پنهان داره .وقتی ک خوابه بهتر شیر میخوره ولی وقتی بیداره خودشو عقب میکشه و سینم رو نمیگیره.

ممنون از کمک و پاسخگوییتون.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
شروع غذای کمکی زودتر را با پزشک کودک مشورت کنید. با توجه به ریفلاکس شیردهی در حجم کمتر و وعده های بیشتر باشد. بعد شیردهی حتما آروغ بگیرید و بلافاصله نخوابانید. هنگام شیردهی کودک در وضعیت نیمه نشسته باشد. وقتی در بیداری قبول نمی کند شیر بخورد تغییر وضعیت بدهید مثلا ایستاده، در حال راه رفتن و... . اگر حجم و سرعت جریان شیرتان کم است ابتدا کمی بدوشید تا شیر جریان یابد سپس در دهان کودک قرار دهید.