درمان سنگ کیسه صفرا

با سلام یه خانم 30ساله و به بچه 3 ساله دارم اتفاقی در سونوگرافی متوجه شدم یه سنگ کیسه صفرا 3م م دارم الانم دسترسی به دکتر ندارم به نظرتون راهی برای دفع سنگ هست من سابقه 6 بار عمل جراحی داشتم و دیگه از لحاظ روحی تحمل ندارم بمونم و سنگ بزرگتر بشه و به جراحی بکشه،آیا با دارو رفع میشه ،داروی طب سنتی ؟ممکنه خود به خود دفع بشن، لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
دارو هایی هستند که جریان کیسه صفرا را افزایش می دهند و گاهی در دفع سنگ کمک کننده هستند اما در بیشتر موارد اثر بخشی ندارند.
در افراد دیابت و نقص ایمنی و برخی دیگر از افراد جراحی حتما باید انجام شود و در برخی خیر.
لازم است در این زمینه از جراح نظرخواهی نمایید.
دارو های طب سنتی را اصلا توصیه نمیکنم