شک به اعتیاد همسر

سلام.من ۷ سال و نیمه ازدواج کردم.دو سال پیش به اعتیاد شوهرم شک کردم.متوجه شدم به گل اعتیاد داره.ازهمون اول انکار میکردتا الان.به کمک یکی از دوستاش ترک کرد اعصابش بهم ریخته بود و همش تو خودش بود نشونه های افسردگی رو داشت.بردمش روانپزشک فلوکستین تجویز کرد اخلاقش خیلی بهتر شده بود وسواس به تمیزی هم داشت به نسبت قبل بهتر بود.من کم کم قرصارو کم کرد و یک روز درمیان یا کمتر بهش میدادم.تقریبا یه ماه پیش یه پاکت کوچیک تو جیبش پیدا کردم بهش گفتم چیه نمیدونمو انکار کرد.من باور نکردم بهش دوباره شک کردم.الان چرت نمیزنه ولی دو روزه خوابش تقریبا مثل اون روزا شده.صبح هم مثل اون روزا سر وسواسش بیخودی سر هیچی بهونه اورد و جنگ به پاکرد.نمیدونم الان میکشه یا نه؟خودش به کل منکر میشه.با هر زبونی با هر محبتی حرف بزنم انکار میکنه.چطوری بفهمم میکشه یانه؟اگه هرروز فلوکستین رو بهش بدم دست از اینکار اگه میکشه برداره؟الان چطوری شک خودمو برطرف کنم؟تو خونوادش هم اعتیاد بوده و هست.ممنون از پاسخگوییتون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

درود بر شما

قرص فلوكسيتين داروي بسيار سبكي هست براي تنظيم خلق و اصلا ربطي به درمان اعتياد و داروي ترك نداره.
مصرف قبل همسرتون كه گل بوده نياز به بررسي بيستري براي ترك داشت.
رواندرماني و دارو درماني تحت نظر روانپزشك و روانشناس متخصص اعتياد نيازمند درمان اعتياد به مواد محركي چون گل هست.
و اگر خودسرانه ترك صورت بگيره فرد دچار خلق پايين و وسوسه و عصبي شدن ميشود،و احتمال مصرف دوباره هست.
اگر همسرتون بعد از سه ماه توك دچار علايم مصرفي مثل پر حرفي،خلق بالا و نسبتا خوب،
گاها اشتهاي خوب و متمركز شدن بيش از اندازه به موضوع يا كاري هستند و رفتارهاي مشكوك و امد و رفتهاي بي برنامه و بد قولي و خواب نامنظم هستند،احتمال مصرف دوباره هست.
بهتون پيشنهاد ميكنم حتما براي درمان به روانپزشك و روانشناس براي رواندرماني مراجعه كنيد تا موفق شويد.