باسلام

من دختری 20 ساله هستم سال 95 عقد کردم و تا آذر 97 بدون هیچ مشکلی و با عشق کنار هم بودیم از آذر 97 همسر شروع به خیانت کرد و من متوجه شدم اوایل به روش نمیاوردم که خبر دارم ولی بعد مدتی بخاطر رفتار تند و زشتش که همش دعوا می‌کرد بهش گفتم تمومش کن اونم گفت چیزی بینمون نیست ولی دروغ میگفت من پرینت گوشیشو گرفتم پیاماشم دیدم هرسه ماه یه بار 24 ساعت میومد خوب میشد باز میرفت تا 6 ماه بعد یه دفعه درخواست ترک انفاق دادم اومد گفت غلط کردم اشتباه کردم بخشیدم ولی همش یه هفته خوب بود دوباره شد مثل قبل تا دو هفته به عید امسال بازم بخشیدمش چون رابطه داشتیم وهنوز تو عقدم دوست نداشتم که بقیه حرف بزنن پشتم ولی 28 اسفند اومد حمله کرد به طرف بابام وخودم و منم شکایت کردم

چند دفعه گفتم بیا بریم جای مشاوره قبول نمیکنه

به نظر شما من جداشم آیا میتونم آینده خوبی داشته باشم با اینکه 4 ساله تو عقدم و متاسفانه دختر نیستم دیگه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

درودبرشمادوست عزیز.باتوجه به اینکه من اطلاعات زیادی درموردهمسرشماندارم نمیتوانم به صورت قطعی توصیه به جدایی داشته باشم اما تاکیدمی کنم که تنهابه خاطرمسئله بکارت به زندگی ادامه ندهید.بسیارضروریست که برای ادامه زندگی شرط بهره گیری ازخدمات روانشناسی رادرنظربگیرید.به این دلیل که ممکن است همسرشماشخصیت مناسبی برای زندگی مشترک نداشته باشد.چندموردقابل بررسی وبسیارمهم درموردایشان وجوددارد.پرخاشگری ،خیانت وعدم ثبات درشخصیت.این مواردبایدازسوی شماجدی گرفته شودوبدون درمان های روان شناختی لازم ،شروع زندگی مشترک زیریک سقف ریسک بالایی دارد.فراموش نکنید گرفتن قول ودادن تعهدمعمولا،مشکل راحل نمی کند.