تاخیر در گفتار

سلام و عرض ادب

دخترم 3سالشه و تشخیص اوتیسم خفیف گرفته، دو سه ماهی هست که جملات 2یا 3کلمه ای بکار میبره اما در مورد استفاده از افعال مشکل داره، مثلا بجای دستاتو بشور میگه دستامو بشور

میخواستم بدونم این بخاطر همین اوتیسم هست؟ و سوال دیگم اینکه چطور کمکش کنم که درست افعال رو بکار ببره؟ ممنونم ❤️

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام دوست عزیز..
بله استفاده نادرست از ضمایر از علایم اتیسم است. شما حتما باید همرا با گفتاردرمان جلو برید و به تنهایی نمیتوانید تمارین انجام دهید همچنین باید ارزیابی تخصصی بشه چون ممكنه در حوزه های دیگر هم مشگل داشته باشه. ولی در كل باید از اموزش ضمیر من شروع كرد و به ترتیب ضمایر را به كودك اموزش داد.
telegram:fahime_karimibayanst