آیا حامله هستم؟

سلام با وجود مدت دو سال مبارزه با تنبلی تخمدان و تعداد اسپرم کم همسرم و گذشت ۴ سال از ازدواجمان موفق به بارداری نشدیم.اما طی روز گذشته و امروز سه بار بیبی چک زدم دوبار دیروز صبح و ظهر و یه بار امروز صبح که مثب شد دو تا خط.شوکه شدم شوکه البته یکسال طب سنتی بودیم که به طور ناخوداگاه فهمیدیم تست بی بی مثبت شده.حالا بار دارم.شرایطم چطوریه.پریودیم نامنظم و.. کرونا و .. چکار کنم.آیا حامله هستم.یا حاملگی خارج رحمه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام خیر نگران نباشید خیر خارج از رحم نیست روزی یک عدد قرص اسید فولیک یک میلی گرمی استفاده کنید و ۱۵ تا ۲۰ روز بعد سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.