با سلام . من دخترم 2 سال و 3 ماهشه.خیلی ام دندون دیر در اورد.حتی 4 تا دیگشم در نیومده. ولی نمیدونم. چرا چند تا از دندوناش سیاه شدن.به نظرتون اینا همیشه اینجوری میمونن؟یا دندان جدید در میارن بعدا

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام علت سیاه شدن دندانها پوسیدگی است.باید بهداشت دهان فرزندتون رو به دقت رعایت کنین.مسواک و نخ دندان مرتب براش انجام بدین.موقع خواب هم هیچ چیزی غیر از آب نباید بخورد.
این دندانها شیری است و بین ۷ تا ۱۳ سالگی با دندانهای دائمی جایگزین می شوند.