سلام. مادرم ۵۲ ساله هستن سابقه اضطراب و وسواس فکری دارن الان چند سالی هست که میگه داخل سرم صدای زنگ میپیچه و چند وقتی میگه حرفایی که مربوط به گذشته هست داخل سرش مدام تکرار میشه و ناخودآگاه به زبون میاره و مرتبا با خودش صحبت میکنه مثلا کلمه دیوار رو ده ها بار با خودش تکرار میکنه و یک دفعه میره سر یه بحث دیگه باز دایما تکرار میکنه. وقتی داره صحبت میکنه چند بار یادش میره و دوباره تکرار...این اختلال چی میتونه باشه؟ درمانی داره اصلا؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۵۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، ممکن هست در زمینه همان مشکلات اضطرابی و وسواس درست درمان نشده ایشان باشد، نیاز به بررسی کامل دارند، باید حتما به روانپزشک مراجعه کنند.