سلام یه دختر ۵ ساله دارم که چند روزه شرع کرده حرف زشت زدن نمیدونم چه کار کنم میگه تو ذهنم یکی میگه این حرفو بزن کلی باهاش حرف زدم میزنم این شیطونه داره گولت میزنه ولی بازم تکرار میکنه میگه دلم میگه بود کثافت یا چیزای دیگه

الانم باهاش قهر کردم

ولی انگار فایده نداره نمیدونم چی بگم بهش

چند بارم یه چیزیای زشتی میگفت برمیگشتم بهش میگفتم دوست دارم دوباره تکرار میکرد حرفشو که من اینو گفتما

چند بارم بهش گفتم باشه اشکالی نداره ولی واقعا ناراحت میشم از دستش

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام
ابتدا اینکه حتما دقت کنید ک والدین و یا اطرافیان نباید حرف ناپسند و یا زشت به کار ببرند .با آرامش و روی گشاده با فرزند خود قرارداد رفتاری تنظیم کنید مثلا ۵ روز حرف بد نزد به ازای هر روز یک آدمک خوشحال یا ستاره بدید و با پایان ۳ روز جایزه در نظر گرفته شده را بدهید حتما ۴تا ۳ روز را ادامه بدید ‌