سلام.

چند وقته یکی از دندونام بغلش سیاه شده و واقعیتش اصلا وقت نکردم برم دکتر.تا اینکه این چند روزه که قرنطینه هستیم به شدت درد گرفته.با قرص آروم نگه داشتمش ولی یه حسی که دارم اینه که احساس میکنم لق شده.هم این دندونم هم یه دندون دیگم که کنارش خالیه و بقلیشو کشیدم.وقتی با دوتا انگشتام تکون میدم یا فشارشون میدم احساس لقی میکنم.استرس فجیح گرفتم.میترسم برم دکتر تو این وضعیت.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

دندانپزشک

سلام خوبین روز خوش
هیچ‌استرسی نداشته باشید وبا رعایت کامل اصول ضد عفونی به یک‌ مرکز خلوت مراجعه کنید .تمام مراکز دستورات حفاظتی لازم را از وزارت بهداشت دریافت کرده اند وموظف به رعایت هستندو چون برای کادر مطب خطر بیشتری دارد بنا براین مجبور به رعایت هستند.لقی دندانتان هم‌ممکنه بعلت مشکل عصب ریشه باشد که باید زودتر درمان شود.