احساس تپش قلب و سستی دست و پا

سلام و خسته نباشید،من ۲۹ سالمه و چند ماهه پیش بعد از صرف شام ضربان قلب شدیدی پیدا کردم و رفتم بیمارستان سرم زدن و نوار قلبی برداشتن گفتن سالمی و مرخص شدم بعد یه هفته دیگش دوباره اونطور شدم و احساس سردی دست و پا و گیجی و احساس مستی بهم دست میداد که ۲۰ دقیقه این حالتو داشتم تا این که هر روز این حالتو دارم و میرم دکتر میگن چیزیت نیست چند روز پیشرفتم خانه بهداشت گفت از اضطرابه و قرص سرترالین داد که ۱/۴ چهار روز اول رو تموم کردم از فردا طی ۴ روز نصف و بقیه روزا کامل دستور داده،طی مصرف دارو خیلی احساس گیجی گذرا و سر درد و درد و سوزش شکم و سر معده دارم خیلی آزار دهندست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت مرد شغل کابینت ساز و دکوراسیون داخلی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و درمانگر مشکلات جنسی

سلام، مشکل شما حملات اضطرابی یا پانیک هست که به شدت آزار دهنده اما کاملا بی خطر است. نگران نباشید، داروها را ادامه دهید معمولا این عوارض گذراست و مربوط به ده تا ۱۴ روز ابتدای درمان است، اما اگر عوارض ادامه دار شد حتما به پزشکتان مراجعه کنید شاید نیاز باشد دارو تغییر یابد.