سلام

من اسفند ۹۸ ناخواسته باردار شدم و ۲۲سالمه و دانشجو هستم

همه چی درست پیش که تو سونوگرافی ۱۲هفتگی متوجه شدم سرویکسم ۲۰میلیمتر شده و دکترن که فوق تخصص بودن پیشنهاد سرکلاژ دادن.در پایان ۲۰هفتگی به دکتر که رفتم سرویکسم بلند تر شده بود و ۲۷میلیمتر بود من تقریبا تو استراحت نسبی بودم و دانشگاه مرخصی گرفته بودم.اما تو پایان ۲۲هفتگی احساس کردم قطره از واژنم ترشخات خیلی کمی میاد بدون خونریزی و درد.برای اطمینان رفتم اورژانس بیمارستان و با شک و تردید گفتن کیسه آب در واژنه و من رو فرستادن بلوک زایمان.اونجا هم شک و تردید داشتن و گفتن بهتره سرکلاژت رو باز کنیم چون اگه درد زایمان شروع بشه خطرناکه و منم گفتم نمیدونم شما پزشک هستید.سرکلاژ رو باز کردن و بعد از یک روز در بیمارستان کیسه آب من پاره شد وتا قبل از اون بچه سالم بود و همه چی طبیعی بود و بعد از چند ساعت درد زایمان دخترم مرده به دنیا اومد.و یک روز بعد من مرخص شدم.

واقعا برای من سواله که این روند واقعا طبیعی بود؟

میتونم در بارداری بعدی سرکلاژ نکنم و فقط استراحت داشته باشم؟

آیا اینکه بچمون ناخواسته بود علتی بر سقطش بود؟چرا طول سرویکسم بیشتر شده بود؟

آیا ممکنه که دکترم به خوبی دهانه رحمم رو ندوخته بود؟

آیا ضعیف بودن اسپرم میتونه دلیلی برای سقط باشه؟

قبل از بارداری بعدی باید چیکار کنم؟

خیلی خیلی ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل معلم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

طبق توضیحات ظاهراطول سرویکس کوتاه بوده وسرکلاژدراین مواردهمیشه موثرنیست.وجلوی زایمان رانمیگیرد
ربطی به خواسته بودن بارداری یااسپرم و...ندارد
قبل ازبارداری بعدی بایدمشاوره شویدواحتمالانیازمجددبه سرکلاژخواهدبود.ضمن اینکه بایداستراحت ومصرف داروهای پروژسترونی هم داشته باشد.