سلام . ببخشید شوهر من کم کم داره به موبایل اعتیاد پیدا میکنه تمام روز سرش در گوشی هست . البته میدونم که با چه کسانی چت میکنه در جریانم اما مشکل من  چه چیز دیگه ست .

شرمنده می پرسم نمیدونم این کارش چه معنی میده؟

ما رابطه خوبیم داریم همیشه موقع رابطه در دستش گوشی هست هم زمان هم رابطه بر قرار میکنه هم سرش در گوشیه. فکر میکنم از اینکه این مواقع که با دوستانش چت میکنه از رابطه لذت بیشتری میبره . بعدش خیلی راحت و راضی هست . نمیدونم این کارش به چه معنی ؟ .

شرمنده به من میگه که باهاش ور برم بعد خودش با گوشی در حال چت کردن البته میدونم که اون موقع با کی چه میکنه . یه چت معمولی با دوستانش بعدش خیلی راضی هست از رابطه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
اين موضوعي هست كه بايد علت را از خود ايشون جويا شويد و راجب ان صحبت كنيد هر رفتاري ميتونه علت هاي مختلفي داشته باشه اونچه مهمه ديد ايشون و معني اين كار براي ايشونه
اگر ازار ميبينيد اگر برخلاف ميلتونه حقتون هست كه اعتراض كنيد و علنا مخالفت كنيد و رابطه را با چهارچوب پيش ببريد اين موضوع يك لذت دو نفره است كه تمام حواس فرد بايد به ارتباطش باشه نه چت كردن و ...