شک داشتن به نامزد

سلام خسته نباشید

من یه دختر 21 ساله هستم و نامزدم همسن خودم هست و یک سال و هفت ماه که ازدواج کردیم من و همسرم قبلا 5 سال با هم دوست بودیم هم دیگه رو خیلی دوست داشتیم ایشون بچه طلاق هست تو دوران دوستی 3 بار مچش رو با یه دختر که فامیل دور هست گرفتم که بهم خیانت کرد ما باهم رابطه کامل داشتیم همسرم از وقتی که ازدواج کردیم اخلاقش بهتر شده و حتی مهربون تر

طوری که همه میگن چقدر همو دوست دارید من از همسرم راضی هستم اون خیلی خوبه اما من چون قبلا ازش خیانت دیدم الان که ازدواج کردیم بهش خیلی شک دارم حس میکنم بهم خیانت میکنه حرفاشو باور نمیکنم با اینکه در دوران ازدواجمون هیچ چیزه بدی ازش ندیدم اما همش بهش شک دارم دیوانه شدم

زندگیمون هیچ مشکلی جز شکاک بودن من نداره خسته شدم چیکار کنم که این فکر هارو از ذهنم پاک کنم

باتشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه داری
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
این افکارتون مطمئن باشید روی رفتار هاتون تاثیر میزاره و همسرتون متوجه میشه و باعث دوری اش میشه ، تمرینی هست که می‌تونه کمک کنه سه روز در ساعت های مشخص در سه وعده بنشینید جای خلوت و تصویر سازی کنید و عمدا به این جریان فکر کنید .