ترک اعتیاد تریاک با بی ۲

سلام خسته نباشید پدر من ۱۵ سال به تریاک اعتیاد داشتن الان ۵۰ سالشونه مدت ۷ روزه با استفاده با قرص بی دو با دوز پایین دارن ترک میکنن میخواستم ببینم آیا قرص بی ۲ عوارض خطر ناکی دارد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و اعتیاد

سلام به شما قرص بوپره نورفين داروي تركيب اعتيادي ميباشد كه در صورتي كه بيمار به درمان با متادون پاسخ نده به بيمار پيشنهاد خواهد شد توصيه من به شما اين است كه همراه با دارو درماني جلسات مشاوره را هم انجام بدهيد وأين نكته را فراموش نكنيد كه هر داروي عوارض خاص خودش داره وبستگي به وضعيت وامادگي بيماررهست البته در نظر بگيريد كه اين دارو با داروهاي كمكي ديگه تجويز ميشود تا عوارض دارو به حداقل برسد موفق باشيد