وابستگی کودک به مادربزرگ

سلام مجدد. سوالی رو مدتی پیش مطرح کردم در خصوص وابستگی دختر 2 سال و ده ماهه ام به مادربزرگش. آیا با توجه به  وابستگی که دخترم به مادربزرگش داره زمانی که ما منزلشون هستیم که بعضا نزدیک یک ماه هم ممکنه برسه اجازه بدم که پیش مادرم بخوابه؟  این نکته رو هم عرض کنم که چون زمان توقف ما در خانه ی مادرم به دلیل امتحانی ک پیش رو دادم و در واقع به نوعی ناچار به توقف در منزل مادرم هستم بیشتر از یک ماه شده و در این زمان طولانی مطمئنا پدر مادرم در حضور فرزندم به خیال اینکه دخترم خواب هست رابطه دارند

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل مدرس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و بین فردی

سلام
بهتره اجازه ندید پیش مادرتون بخوابه مگر اینکه پیش مادربزرگ خوابش ببره و پس از مدتی بیارید پیش خودتون .