سلام و وقت بخیر بچه من تمرکز نداره در عرض ۵ دقیقه بلند میشه میره مشکل دارم تو غذا دادن یادگیری بازی کردن حرف گوش نمیده توجه نمیکنه به حرفم باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانهدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

درود، روزگاری خوش براتون آرزومندم
نخست باید تشخیص گذاری صحیح انجام بشه و برای این منظور حتما باید به یک متخصص روانشناس کودک یا روانپزشک کودک مراجعه کنید. همچنین متاسفانه اطلاعاتی که دادید کافی نیست، اینکه فرزندتون چندسالشه و اینکه موقع غذا خوردن و یادگیری چه اتفاقی میفته، چند خواهر و برادر داره، نحوه فرزندپروری شما و همسرتون به چه صورته و ...
یکی از علتهای عدم توجه کودکان مشکلات تمرکز و بیش فعالی هستش اما ممکنه دلایل دیگه ای داشته باشه مانند لجبازی، ضعف در شنوایی و بینایی، مشکلات هوش، اختلالات یادگیری، ضربه به سر، اضطراب، افسردگی و ...
پس در نتیجه تشخیص بسیار بسیار مهمه چون بر روی نحوه درمان اثرگذار هست.
فقط و فقط در صورتی که تشخیص بیش فعالی و مشکلات تمرکز باشه مهم ترین درمانها دارو درمانی و نوروفیدبک هستش و آموزش فرزندپروری صحیح.
پیروز و پاینده باشید.