بیش فعالی و عدم تمرکز کودک

سلام. پسرم سه سال و هفت ماهشه ، فقط در حد بابا آب کلمه میگفت تا پارسال و فوق العاده فضول که هیچ جا نمی تونستم برم ،دکتر روانپزشک روانشناس کودک بردمش تشخیص بیش فعالی عدم تمرکز دادن و دارو دادن که دوماه یک چهارم میخورد اما تاثیرش کمتر شد روزی نصف قرص بهش میدم اما الانم انکار به بدنش عادت کرده بااین وضعیت کرونا نمیتونم بیرون برم  میشه بگید بنظرتون یکی روزانه بدم مشکلی نداره اسم قرص هم  ( اریپیپرازول5 )، ممنون میشم جواب بدید؟

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور کودک و نوجوان

سلام وقت شما بخیر
سن فرزند شما ۳ سال و ۷ ماه است ،عجیب است که برای کودک شما دارو تجویز شده ،چون تا سن ۶_۷ سالگی تشخیص قطعی پیش فعالی رو نمی‌دهند و دارو تجویز نمی‌شود.
مخصوصا اینکه می‌گویید دارو خیلی تاثیری هم ندارد ، باز می‌تواند نشانه این باشد که کودک بیش فعال نیست .
نه تنها موافق به زیاد کردن دارو نیستم ،بلکه حتی المقدور باید دارو به کودک خود در این سنین ندهید.
ممکن است کودک شما اختلال نافرمانی داشته باشد که این مشکل معمولا با تغییر روابط والد و فرزند ،آرام کردن محیط خانه ، اصلاح شیوه‌ی فرزند پروری بهتر می‌شود .
با سپاس