برخورد با معتاد متهاجر

سلام

برادری دارم 35 ساله

از 20 سالگی یا قبل‌تر مصرف کننده بود

کراک و...

الان که هرچی دم دستش باشه میکشه

برای ترک کردنش بیشتر اجبار و چندباره به میل خودش اقدام کرده

از کمپ تا بیمارستان روانپزشکی و مشاور و روانپزشک و...

متاسفانه بعد از بهبودی دوباره خودشو غرق میکنه و به گفته خودش میخواد انقد بکشه تا بمیره

ولی خب نمی میره که.. پدرو مادرم رو دق میده

ازشون باج میگیره، به زور و تهدید و یا حتی کتک ازشون پول میگیره

صحبت و... باهاش فایده نداره

الان پدرو مادرم چه رفتاری باهاش داشته باشن؟؟

همینجوری باج بدن

اگه کوچکترین مقاومتی کنن، نتیجه اش میشه شکستن وسایل و...

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت مرد شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

درود به شما
عزيزم اعتياد يك بيماري مزمن و عود كننده و پيش رونده است.
بايد فرد مصرف كننده بعد از ترك مواد به طور مداوم در درمان دارويي و رواندرماني قرار بگيره.
مدت زمان درمان اعتياد شش ماه تا يك ساله
اما بعد ازون فرد بهبود يافته بايد تحت نظر روانشناس و روانپزشك باشد و به كمك انها و حمايت خانواده سبك زندگي خودش رو تغيير بده و جايگزينهاي بهتر و سازنده تر پيدا كنه تا بتونه از مواد دور باشه و وسوسه هاش رو مهار كنه.
در غير اين صورت اعتياد باز عود ميكند و پيش ميره.
در مورد شما بهتون پيشنهاد ميكنم ترك تخصصي و با مصرف داروي نگهدارنده رو امتحان كنيد و از اون مهمتر زير نظر روانشناس متخصص اعتياد برادرتون رواندرماني بشه و خانواده هم دركنار بيمار بايد يكسري رفتارهاي جديد در جهت برخورد صحيح اموزش ببينند.
اما با ادامه رفتارهاي فعلي از خانواده اعتياد همچنان باقي است.
بهتره به برادرتون پيشنعاد بديد و اصلا نخواييد كه باج دادن رو ادامه بديد.