وابستگی شديد همسر به مادر

سلام ممنون ميشم تجربياتتون رو دراختيارم بذارين

٤ ساله ازدواج كرديم و ولی از مدتی كه پدرشوهرم مريض شده شوهرم بيشتر وابسته اونا شده باهم در ساختمون زندگی ميكنيم جوری شده كه هفته ای یه شب مياد خونه و هميشه با اونا وقت ميگذرونه تنها نيست خواهر برادر هم داره ولی بيشتر وابسته مامان و خواهرشه خسته شدم بخدا از بی توجه و بی محبت هاش ممنون ميشم كمكم كنيد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٣ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
ميتونم درك كنم چقدر اين شرايط براتون سخته  ولي خوب شرايطي هست كه ممكنه براي هركسي رخ بدهند و هر فردي با توجه به بند ناف عاطفي كه با اعضاي خانواده داره رفتار ميكنه نميتوان معترض بود چرا همش همسر من چرا خواهر و برادرش نه
ميتونيد با ارامش صحبت كنيد و بخواهيد كه حداقل شب ها به خانه بيايند يا شما چند ساعتي را همراه ايشون در خانه مادرشون بمانيد تا به مرور اين استرس شديد ايشون هم كم شود .