با سلام ، من باردارم ....بعد از جواب بتا لک داشتم و وقتی به دکتر مراجعه کردم برای من شیاف و قرص آسپرین تجویز کردن ...حالا نمی‌دونم آسپرین ضرر نداره؟ خیلی نگرانم ....الان هفت هفته هستم و صدای ضربان قلب جنین رو شش هفته و چهار روز شنیدم ....۱۲۵ بود ...آیا تعیین جنسیت از رو ضربان معلوم میشه ؟ ممنونم پاسخن رو بدید ق

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل مدرس دانشگاه وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام مصرف بی جهت قرص آسپرین توصیه نمی شود اول باید آزمایش غلظت خون انجام بدهید و یا اینکه سابقه سقط های مکرر داشته باشید موفق باشید