افسردگی در بارداری

سلام سال نو مبارک

خانم دکتر من در یازده هفتم شرایط از نظر روحی ریختم بهم احساس میکنم ته خطم ناامیدم به آرزوهام نرسیدم

تو شهر غریبم هیچ کس و نه از خانواده خودم نه شوهرم ندارم رابطم از شوهرم بدم میاد از زندگیم بدم میاد به دکترمم میگم فقط میگه حامله ای طبیعیه هنوز جز مادرم و دوستام به کسی نگفتم باردارم

و بچمو دوست دارم  ولی بارداری و زایمان بزرگ ترین ترس زندگیم بوده و ناخواسته افتادم چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
تبریک میگم مادر شدن تون. نگرانی نداشته باشید بهتر هست لذت ببرید از تک تک روزهای حاملگی تحت نظر هم هستین . از مادر و خانواده تون کمک بگیرید کنارشون باشید .کارهایی که حالتون رو‌خوب می‌کنه انجام بدین.طول روز سر خودتون گرم کنید و تنهایی تون رو لذت بخش کنید