عدم واکنش پسرم به صدای ما

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید پسر من 11 ماه و دو هفتشه 39 هفته و 6 روز از طریق زایمان طبیعی بدون هیچ مشکلی بدنیا اومد با وزن 2870 و قد 49 و دور سر 32.5 در حال حاضر هم وزن 9200 دور سر 43.5 .تا الان 6 تا دندون داره و همه حرکاتش به موقع بود گردن گرفتن قلت زدن نشستن سینه خیز 4 دست و پا و الان هم به کمک دیوار و مبل و وسایل راه هم میره.به راحتی از تخت و مبل بالا و پایین میره.با دیگران ارتباط خیلی خوبی داره میخنده و بازی میکنه.با ما هم دالی بازی میکنه و اگه توپ رو براش بندازیم اون هم سعی میکنه بندازه.ارتباط چشمی تقریبا خوبی داره و در جواب لبخند ما لبخند میزنه اکثرا.چند ماهی خیلی تلویزیون نگاه میکرد.یعنی من براش روشن  میکردم و خیلی علاقه نشون میداد و باهاشون میخندید و هیجان زده میشد ولی الان دو سه روزی هست که دیگه روشن نمیکنم.در حال حاضر تنها مشکلی که دارم با بچه اینه که تحت هر شرایطی صداش میزنم اصلا محل نمیزاره.یعنی چه اسم خودشو چه هر چیزی بگم اهمیت نمیده و برنمیگرده.و تنها کلماتی که میگفت بَ بَ و مِ بود که الان دو سه روزی هست اونا رو هم نمیگه.هر وقت بخواد بغلش کنم دستاشو باز میکنه که بغلش کنم.بای بای و دست زدن و اینا رو هم بلد نیست البته کار نکردم باهاش فقط در حد یک هفته باهاش کار کردم.به نظر شما مشکل پسر من چی میتونه باشه که واکنشی به صدا زدنش نداره و بای بای نمیکنه و مامان و بابا نمیگه اینم بگم که همسرم یعنی پدر بچه تا سه سالگی نمیتونسته حرف بزنه

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

کاردرمانگر جسمی کودکان

سلام و عرض احترام خدمت شما والد گرامی
از شرح حالی که نوشتید مشخص که وضعیت رشدی کودکتون مناسبه اما نگرانی شما هم قابل درکه
اون جمله آخر شرح‌حالتون که پدر بچه سه سالگی زبون باز کرده اصلا و ابدا قابل استناد نیست، ۹۹درصد مراجعان کلینیک ما یکی از پاسخ‌های اصلیشون وقتی میگیم چرا اینقدر دیر مراجعه کردید همین جمله آخر شماست. پس لطفا همین علائمی رو که دیدید جدی بگیرید.
احتمالا علائم دیگری هم وجود داره که شما چون متخصص نیسیتد نتونستید ببینید، پیشنهادم اینه که لطفا در اولین فرصت که کلینیک‌های کاردرمانی و گفتاردرمانی باز شدن فرزندتون رو یک کاردرمانگر و گفتاردرمانگر با تجربه ویزیت کنن تا راهنمایی‌های لازم رو بهتون ارائه بدن.
با احترام