با ای وی اف باردار میشم؟

سلام دکتر. من خانمی هستم ۳۴ ساله. ۱ ساله اقدامم اما باردار نشدم ازمایش دادم فقط تنبلی تخمدان داشتم. آمپول زدم و قرص مصرف کردم‌ همسرم هنوز آزمایش نداده

حالا سوالم اینه که با توجه به سنم و اینکه دوتا بچه میخوام. میخوام برم سراغ آی وی اف یا روشهای دیگه که سریعتر باردار بشم و چند قلو باشه. چون سنم بالاست برای بارداری و دوتا بچه میخوام. حالا سوالم اینجاست که از کجا شروع کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن شغل فرهنگی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام زير نظر متخصص قدم به قدم با داروهاي كمك باروري ٣ ماه تلاش كنيد وسپس ازاين روش استفاده كنيد،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد