قهر کردن شوهر و برخورد آن

سلام

قبلا با شوهرم بحثمون میشد با هم دعوا میکردیم. چند باری آقا زنگ زد مامانش. وقتی هم پدر و مادر شوهرم نیومدن حق رو به من میدادن.آقا هم پشیمون

حالا آقا میاد خونه غذاش میخوره ولی حرف نمی زنه.بنطرتون چه برخوردی داشته باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزيز
من متوجه نشدم وقتي با خانواده تماس ميگرفتن ميمدند يا نيامده حق را به شما ميدادند
اين رفتار كمي بچگانه است به نوعي گرو كشي كردن است و حمايت خواهي و متاسفانه به دليل نداشتن مهارت ارتباطي درست همسرتون دست به اين رفتار ميزنن
در قدم اول بايد با خانواده همسرتون صحبت كنيد كه هر چقدرم كه همسرتون  زنگ زد و يا اصرار داشت كه خانواده اش بيايند نيايند و اين چرخه معيوب از سمت انها شكسته بشه و به مرور همسرتون اين نيامدن را متوجه ميشه و تكرار نميكنه در مورد قهر كردن چون به نوعي عادت شده و ايشون با حرف نزدن ميخواد شما را وادار كنه كه شروع كننده باشيد اين كار را نكنيد ميدونم خيلي ازار دهنده است اما لازمه كه با همه سختي تحمل كنيد و اين رفتار قهر كردن را تقويت نكنيد خيلي عادي برخورد كنيد و نگذاريد ايشون متوجه بشه كه اين رفتارش چقدر شما را ازار ميده .
كتاب زوج درماني مگ كي ميتونه بهتون كمك كنه .